MUFFIN

The name 'Muffin' either comes from the French word 'moufflet', meaning a soft bread, or from the German word 'muffe' which is the name for a type of cake. Although there are two types of muffins: English and American, all the recipes on the site are for the American-style muffins.
What 'American-style' muffins means is that the muffins are made, not from a yeast dough like the English Muffin, but rather they use a chemical leavener (baking powder or baking soda). Maybe it would be better to describe them as a cross between a bread and a cake. American-style muffins can be further divided into two types: bread-like and cake-like. Each type has its own technique for mixing the batter. Less sugar and butter makes a bread-like muffin. A higher sugar and butter content makes a cake-like muffin. Once you determine which type of muffin you prefer, choosing recipes to try becomes easier. A basic muffin batter contains flour, sugar, baking powder/soda, eggs, a fat (liquid or solid), and milk (buttermilk, yogurt, sour cream). Often times fruit, nuts, chocolate, vanilla extract, spices, cornmeal, bran, oats are added to give the muffins flavor. Sometimes a streusel topping or glaze is used which not only adds flavor and texture but it can transform a plain basic muffin into something special.



TRADUZINDO...

O “Muffin conhecido” vem da palavra francesa “moufflet”, significando um pão macio, ou da palavra alemão “muffe” que é o nome para um tipo de bolo. Embora haja dois tipos de muffins: Inglês e americano, todas as receitas no local são para os muffins do Americano-estilo.
O que os muffins do “Americano-estilo” significam é que os muffins estão feitos, não de uma massa de pão de fermento como o Muffin inglês, mas rather usam um leavener químico (pó de baking ou soda de baking). Talvez seria melhor descrevê-los como uma cruz entre um pão e um bolo. os muffins do Americano-estilo podem mais mais ser divididos em dois tipos: bread-like e endureç-como. Cada tipo tem sua própria técnica para misturar o batter. Menos açúcar e manteiga fazem um muffin bread-like. Um índice mais elevado do açúcar e da manteiga faz a endureç-como o muffin. Uma vez que você determina que tipo de muffin você prefere, escolher receitas tentar torna-se mais fácil. Um batter básico do muffin contem a farinha, o açúcar, o pó de baking/soda, os ovos, uma gordura (líquido ou sólido), e o leite (soro de leite coalhado, yogurt, creme sour). Cronometra frequentemente a fruta, porcas, chocolate, extrato do vanilla, spices, cornmeal, farelo, aveia são adicionados para dar aos muffins o sabor. Às vezes um topping ou um esmalte do streusel são usados que adicionem não somente o sabor e a textura mas podem transformar um muffin básico liso em algo especial .

(Fonte:http://www.joyofbaking.com) (tradução online)

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